Depositphotos_571612496_S

Opvallende outfits voor de man

De ene man heeft elke dag dezelfde soort kleding aan. Een gewone jeans met een shirt, overhemd of sweater en meer niet. het is een goede keuze, maar niet heel opvallend. Er zijn echter ook mannen die een uitgesproken kledingkeuze hebben en graag op willen vallen. Wil jij dat nou ook graag, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is het aan te raden dit artikel door te nemen, zodat jij straks ook opvalt met je outfit.

Wat maakt jouw outfit opvallend?

Vaak is er maar één bepaald item wat ervoor zorgt dat jouw outfit opvalt, het is dus zeker niet nodig alles opvallend te hebben. Dit zou juist alleen maar overschreeuwen, en dat is niet de bedoeling. Kijk dus eerst goed naar wat jij aan wil trekken wat op gaat vallen. Dit kan een T-shirt zijn met een felle print of duidelijke tekst, een broek van verschillende materialen of mooie, opvallende sneakers. Daarnaast kun je ook met accessoires werken als je dat mooi vindt.

Kijk eerst naar je schoenen

Bij het bepalen van een opvallende outfit doe je er goed aan eerst naar je schoenen te kijken. Wil je dat deze neutraal zijn, zoals bijvoorbeeld heren Lacoste schoenen? Deze laten duidelijk het merk zien, maar zijn qua kleur niet opvallend. Wel zou je hierbij een shirt of overhemd aan kunnen trekken dat wel opvalt.

Wil je juist wel opvallende schoenen? Dan zijn Vans schoenen vaak een goede optie. Door het duidelijk zwart-witte patroon zijn ze al opvallend, maar daarnaast kun je ook nog kiezen voor een print. Een geblokt patroon, luipaard patroon of gekleurde veters bijvoorbeeld. En wil je helemaal opvallen? Kies dan voor hoge Vans met een fel patroon, zoals bloemen of een fel blauwe kleur.

Kleding dat past bij de schoenen

Heb je de schoenen uitgezocht, dan is het tijd om te kijken naar de kleding. Als je mooie, opvallende schoenen hebt is het een goed idee de kleding wat milder te houden, tenzij het echt goed bij elkaar past. Heb je bijvoorbeeld schoenen met een blauwe kleur erin, dan zou je ervoor kunnen kiezen deze kleur ook terug te laten komen in je shirt. Zorg en dan alleen wel voor dat dit niet te schreeuwerig is, want dat is niet de bedoeling.

Heb je daarentegen hele neutrale schoenen uitgekozen, dan kun je met de kleding net iets meer los gaan. een overhemd met een all-over print bijvoorbeeld, of een shirt met een print. Kijk vooral naar wat jij mooi vindt, en check of het bij elkaar past. wil je kleuren op elkaar afstemmen? Dan is het belangrijk dat de kleuren overeenkomen. Het ene blauw is het andere niet, en het zou zonde zijn als de kleuren net teveel afwijken. Hierdoor kan je outfit er namelijk rommelig uit gaan zien. dat is nog steeds opvallend, alleen dan waarschijnlijk niet op de manier zoals jij het verwacht had.